Hemma igen

Då var vi hemma igen efter en elitserie helg i Norrköping. Det gick sämre än vad vi hade hoppats på. Slutresultatet blev 1 vinst och 6 förluster efter vi torskat mot båda lagen från Karlstad idag söndag. 

Vi får ta nya tag in för nästa sammandrag i Sollefteå.

// Team Byggs

Tredje dagen........

Två matcher idag med idel förluster. Första var mot Linköping/ Pettersson. Där blev det 10-4. Då tog de en 3:a i sjunde omgången och stal en 4:a i åttånde omg. Vi spelade bra fram till 7:e omg då blev det för mycket små missar av alla i laget.
Andra matchen spelade vi mot Härnösand/ Prytz. De tog kommandot direkt från start med att ta en 3.a i första omg. Sedan var det för oss att börja jaga. Men de var för rutinerade att släppa en sådan ledning. Slutresultatet i den match blev 9-3 efter nio omg. Även denna match gör vi för mycket missar i avgörande lägen.
Imorgon har vi två matcher båda mot Karlstad lag, Edin och Eriksson.

Tack å godnatt

/Team Byggs

Andra dagen

Då har vi avverkat andra dagen med en förlust och en vinst. Första matchen på förmiddagen fick vi stryk med 9-1 mot Sundsvall/ Carlsén. Den matchen var vi aldrig riktigt med i . Men i andra matchen idag mot hemma laget från Norrköping segrade Team BYGGS med 8-1 efter 5 omgångar. Denna match spelade alla i laget mycket bra . Nu blir det lite mat och bowling.

Tack för idag

Team BYGGS

Elitserie premiär..

Våran seriepremiär startade inte som vi hade väntat oss. Förlust i derbyt mot nya Malungs laget Danevad som vi värvat från Falun pga att lag Danielsson tackat nej till att spela i år. Matchen slutade 7-4 efter en mycket jämn match. Där vi genom lite för många misstag i nionde omgången nästan bjöd motståndarna på en 4:a med chans på en 5:a men då drog dom igenom sista stenen. På fredags morgon/ förmiddag har vi Sundsvall/Carlsén klockan 11.00. Ett mycket tufft motstånd men vi ska försöka ge dem en match.

Vi hörs.

// Team Byggs


MCK/Myggs ...... (www.curlingkanalen.se)

ja, vad gör man inte för att roa!


Tung hemfärd från Stockholm

Då var det att packa å dra hem efter tre förluster på raken. Med en ny match med poäng bjudningar i bagaget åkte vi hem med en liten tår i ögat efter att ha torskat mot Jönköping/Pölder med 4-2 efter 7,5 omgångar nu på lördags morgonen. 
När vi satt i bilen på väg hem å analyserade vad som hände i helgen tittade Lasse på Sundbybergs CC´s hemsida där fick vi svaret på varför det gick som det gick för oss i helgen, aggregatet krånglade för dem........... eller så spelade vi lite för dåligt. Det var nog aggregatet eller spelade vi dåligt? Vi kan nog inte komma på exakt vad det kan vara.

Tack för oss denna helg.
Nu ska vi ladda ett par dagar innan vi ska spela stadskampen i curling på tisdag. Efter det blir det 2-3 träningspass innan det bär av till Norrköping och elitserie spel torsdag till Söndag vecka 47.

Mvh Team Byggs

Fortsatt motgång

Förlusterna avlöser varandra idag. Ny torsk mot Sundsvall Riksbyggen 5-4 i skiljeomgång. Var mer på gång i denna match men saknade det lilla flytet som man behöver ibland för att vinna jämna matcher. Nu har vi match 8.00 imorgon bitti då gäller det vinna eller packa å dra hemmåt. Vi ska det först nämda vinna så klart.

Tack å god natt önskar vi i Team Byggs 

Sumpan Open

Fölust i första matchen mot Sundbybergs Mabergs med 8-2 efter 6 omgångar. Vi spelade tyvärr inte bra denna match. Alla gjorde lite små missar. Det är bara att ta nya ta till nästa match klockan 18.00 ikväll. // Team Byggs


En kanonhelg......

......tackar vi våra curlingpolare från Borlänge och Falun för..... (Tack Svante för kommentaren)

Träningshelgen avslutades på söndagen med träning och matcher mot både Ahlberg och Danevad. det ska bli skoj att se hur det kommer att gå under säsongen.
Nu på fredag drar vi till Stockholm och Sundbyberg Open och vi hoppas att det kommer att gå bra!!
// Team Byggs

RSS 2.0