Nytt nederlag

Åter igen så fick vi stryk. Denna gång var det Stocksund/ Nyberg som stod för motståndet. Vi hängde med i sex omgångar. I den sjunde missade vi för mycket så de tog en trea till ställningen 8-4. Det blev en nolla i åttonde och sedan höll de undan i nionde som vi inte spelade klart.



// Team Byggs   

Vändningen?

Vi har haft lite problem med uppkopplingen till nätet under gårdagen men nu har vi äntligen fått kontakt.

Det spelades två matcher igår fredag. Den första var mot Sundbyberg/ KG´s Ägg där fick vi stryk i skilje omgång. Vi spelade studtals bra.
Andra matchen igår kväll mot Lit/ Lindström fick vi en mycket dålig start 6-0 efter 3 omgångar sedan var det bara att jaga. Vi tog en tvåa i femte. Den sjätte och sista omgången tog Lit en trea och matchen var slut så vi gav upp.


Lördagens första match mot Stocksund/ Kraupp spelade inte bra men lyckades vinna ändå med 8-6 efter 9 omgångar tack vara att Lasse gjorde den bästa insatsen denna match.

// Team Byggs

Äntligen......

Vinst i andra matchen idag med 7-6 mot Skelallefteå/ Melin. Vi spelade lite knackit första halvan av matchen då ledde Melin med 5-2. Sedan spelade vi upp oss och var mycket bra resten av matchen. Nu ska vi ladda med porrfilm och en god nattssömn så vi kan vinna botten finalen mot Sundbyberg/ KG´s Ägg imorgon klockan 12.00.

Erotiska hälsningar Team Byggs

Serie start i Sollefteå

Nu har vi avverkat pemiärmatchen i elitserien mot lag Skellefteå Esklisson. Där vi har en gammal lagkamrat i laget Patrik Mabergs. Vi spelade skapligt bra hela matchen men med lite missar i avgörande lägen och att Eskilsson spelade mycket bra speciellt deras 4:a som är Patrik Mabergs som i stort sett inte missade en enda sten på hela matchen förlorade vi med 8-6 efter att Patrik lade in sista stenen för en etta.

// Team Byggs

Nytt år och nya tag!

Vi har nu haft lite uppehåll under jul och nyår med mycket mat och sparsamt med träning. Den 6 januari var vi till Falun på tredje sammandragningen av stadskampen. Vi vann båda matcherna och nu väntar finalspel i Leksand den 9/2.
Tack Falun för god pytt i panna!!
Vi kommer nu att hårdträna inför andra sammandragningen av elitserien som går i Sollefteå 21-26/1.

Team BYGGS

RSS 2.0